Shellae PSG tröja Nora

Roma tröja

Republiken Irlands första bortspel mot Gibraltar skulle kunna gå ner i historien av andra orsaker — som en rekord seger för irländare eller en aldrig tidigare skådad förnedring — men vad som verkligen skulle tillfredsställa Martin ONeill är om fredagen var ihåg den dagen då hans lag fick nytt hopp om att nå EM.

Problemet för ONeill är att han inte har något inflytande över matchen som sannolikt kommer att få störst för hans lag, men om Georgien lyckas ta poäng från Skottland i Tbilisi, kommer irländarna att sparka mot Gibraltar en timme senare med förnyad tro att de kunde hoppa över Gordon Strachans sida till tredje plats i Grupp D på mer än bara en tillfällig basis. ONeill kommer sedan leta efter en prestation för att stärka den tron ​​ytterligare, samt bevis på att några av hans nyckelaktörer är i form före Irlands eget möte med Georgien, i Dublin på måndag.

Minnen av en pinsamt och förstörande 0-0 dra sig till Liechtenstein för 20 år sedan, liksom en grundläggande önskan att inte fördöma motståndare till överskridande begränsningar, betyder irländska spelare och Chelsea tröja ledning var försiktiga att inte beskriva resultatet av sin skurk med Europas lägsta -rankat lag som en förutgående slutsats. Men det borde vara. De slog Gibraltar 7-0 hemma i oktober — när de verkligen borde ha uppnått sin högsta någonsin seger, som fortfarande är 8-0-segern över Malta 1983.

Diplomati förpliktar, irländarna har påpekat att underdogs har ändrat chefen och förbättrats sedan sitt senaste möte. Jeff Wood, en före detta målvakten i Luton Town, tar ansvaret för Gibraltar för första gången ikväll, som varit assistent till interimistiska chefen Dave Wilson i sin sista kval i juni, när de gjorde det genom de första 28 minuterna utan att erkänna — deras längsta i kampanjen hittills — innan man förlorar så småningom 7-0 till Tyskland. Trä ringde upp flera ungdomar i truppen för ikvällens match i Algarve där Gibraltar är värd för Irland eftersom det inte finns någon lämplig stadion på sitt eget territorium, och det ideella hemmalaget kommer att vara brist på matchskärpa, eftersom Gibratars inhemska säsong ännu inte har börjat .

Med den irländska truppen i full styrka borde besökarna hjälpa sig till tre punkter; Om de kommer med en demonstration av kreativ angrepp, skulle det vara en välkommen utveckling för ONeill, vars sida alltför ofta såg förutsägbar och fotgängare genom hela kampanjen.

Irland går in i matchen med fem män — Seamus Coleman, James McCarthy, James McClean, Glenn Whelan och Marc Wilson — bara en bokning bort från ett förbud mot Tyskland och Polen för att komma nästa månad.

ONeill vill dock att de som är involverade glömmer bort vad som ligger i butiken. Det är vad det är och naturligtvis de spelare som Schalke 04 tröja är på två gula kort, vill jag påminna dem om det finns några utmaningar som du tror kanske inte är värda det. det finns naturligtvis andra som säkert skulle vara , sa han. Det är vad det är. Vissa spelare får bokas nu för oskyldiga saker och det går upp. Men jag Schalke 04 tröja kan inte börja förutse och oroa mig för allt som händer.

McCarthy kan till exempel knappast önska sig ett mer inbjudande tillfälle att introducera mer äventyr till hans mittfält och det skulle vara en god natt för Shane Long eller en annan framåt att lägga ett övertygande fall för att lätta Irlands förtroende för mål på Robbie Keane.

Den 35-årige kaptenen gjorde ett hat-trick inom 13 minuter under höstens vinst över Gibraltar men lyckades bara 17 minuter som en ersättare när skotarna lämnade Dublin med en punkt i juni med efterverkningarna av en ljusskada som hamnade honom .

Självklart det sista spelet … Jag kände mig inte så passform som jag skulle vilja, sa Keane. Jag spelar bara jag tror att ett spel eller två spel, kanske 30 minuter och 60 minuter, tror jag, innan jag kom in med laget, så jag var verkligen inte helt passform. Men jag har haft några få månader sedan dess. Jag har varit helt passform, laget har självklart varit bra och personligen har det gått väldigt bra för mig, så jag känner mig verkligen passform och rar för att gå.

TammiNaum billiga fotbollströjor CarmeloRi

HerbertMe Fodboldtrøjer Børn SimaEldre

JuanMcRob maglie calcio a poco prezzo FranklynJ

TiffinyQu billiga fotbollströjor JulienneB

OliveGall billige fotballdrakter OsvaldoAh

CletaSigg billige fotballdrakter MargieNew

0

Автор публикации

не в сети 11 месяцев

helenkaufmann

0
Комментарии: 0Публикации: 5Регистрация: 23-12-2018

Добавить комментарий

Авторизация
*
*
Регистрация
*
*
*
Генерация пароля