Elana billige fotballdrakter HassieTh

Chelsea drakt

Stevie Nicol sier at Manchester United burde kaste kjøkkenvasken på Antoine Griezmann for å lokke ham fra Atletico Madrid.

Gab Marcotti oppdager ryktene som knytter Eden Hazard sammen med et sommerflytt fra Chelsea til Real Madrid.

FC-mannskapet diskuterer Alexis Sanchezs nylige kommentarer om å spille for et lag med en vinnende mentalitet.

Jose Mourinho liker Kylian Mbappe og ser på Romelu Lukaku, men Antoine Griezmann er managerens toppmålet for Manchester United denne sommeren — og Mourinho har hevdet United stjerne Paul Pogba for å hjelpe til med å fullføre signeringen.

Daily Telegraph hevder at Pogba har forsøkt å frata sin internasjonale fredsmanns freds for det engelske værværet i et forsøk på å overbevise ham om å forlate Atletico Madrid til Premier League og ta Uniteds angrepstrussel opp et hakk.

United har lenge vært knyttet til Griezmann, som har 22 mål i alle konkurranser for Atletico denne sesongen, og det er rapportert at de ikke har noe problem å legge ante i deres jakt etter å oppfylle sin 85 millioner pund for utgivelse.

Langt knyttet til et trekk til Old roma drakt Trafford, kunne Antoine Griezmann bli med i nær venn Paul Pogba denne sommeren.

Alexis Sanchez har sagt at han vil være i London, men bare hvis han forandrer seg, rapporterer Manchester Evening News at Manchester Citys leder Pep Guardiola kunne være interessert i å signere Arsenal fremover.

Banen fra Emirates Stadium til Etihad er en velbesøkt, og Arsenal-fans må sannsynligvis ikke påminnes om at Samir Nasri, Kolo Toure, Gael Clichy, Bacary Sagna og Emmanuel Adebayor alle har gjort flytten nord de siste årene. .

Mannen regner City er klar til å bruke 200 millioner pund på å overhale sin spilleregruppe i sommer, og Guardiola kan legge til side 50 millioner kroner av budsjettet for Sanchez.

Midt i spekulasjoner om Antonio Contes fremtid i Chelsea har Premier League-lederne bestemt seg for at de ikke kan selge Eden Hazard i tilfelle det forstyrrer deres leder ytterligere, sier London Evening Standard.

ESPN FC rapporterte torsdag at Conte er ønsket av Inter Milan, og det er sagt at ethvert håp om å holde ham glad i Stamford Bridge hengsler på Chelsea, og beholder sine beste spillere, Hazard among them.

For sin del har den belgiske internasjonalen forbehold om å flytte til Zinedine Zidane s start XI.

Chelseas evne til å holde Eden Hazard kan ende opp med å bestemme Antonio Conte s fremtid med klubben.

Ifølge USA ønsker Bayern München å signere Atletico Madrid framover, Yannick Carrasco, for å erstatte Douglas Costa, men Carrascos 100m-utgivelsesklausul kan gi et problem.

En Belgias internasjonale, Carrasco fikk øye på Bayerns leder Carlo Ancelotti da han var ansvarlig for Real Madrid og senere ble oppmerksom på Bayerns styre under Atletico s Champions League seier mot tyskerne tidligere denne sesongen, Billige fotballdrakter hvor Carrasco scoret Det eneste målet for spillet.

Det er rapportert at Atletico-lederen Diego Simeone er glad i Carrasco, hvis kontrakt løper fram til 2022 — men som det har vist seg i de senere år, vil Atletico selge om prisen er riktig.

— Rapporter på onsdag foreslo Manchester United forbereder seg på å selge keeper David De Gea. Men ifølge Sun har United besluttet å bekjempe Real Madrids beste inntjenere i et forsøk på å holde ham på Old Trafford.

— James Rodriguez er ikke i barcelona drakt leder Zinedine Zidanes planer for Real Madrid neste sesong, amerikanske rapporter, og franskmannen ønsker å markedsføre Marco Asensio til første lagkamp på Colombias internasjonale plass. Hvis Los Blancos selger James, håper de å få tilbake € 80m de betalte for ham i 2014.

— Daily Mirror hevder Marseille vil gjøre et nytt forsøk på å signere Yohan Cabaye fra Crystal Palace i slutten av sesongen etter å ha feilet med et bud på midtbanespilleren i januar. Palace spurte om £ 16m da, men kommer sommeren, når Cabaye kommer inn i det siste året av kontrakten hans, er Marseille håp om å treffe en avtale.

Annabelle maglie calcio poco prezzo GroverRod

MaribelTu Billige Fodboldtrøjer EugenioSw

CalebWood Billige Fodboldtrøjer Børn Antoinemd

KimStolle billiga fotbollströjor PhilippJa

LoraCleve Günstige fußballtrikots LeilaghAf

EdithEato fußballtrikots kinder WillisDee

0

Автор публикации

не в сети 10 месяцев

freemansilvers4

0
Комментарии: 0Публикации: 2Регистрация: 24-12-2018

Добавить комментарий

Авторизация
*
*
Регистрация
*
*
*
Генерация пароля